• /*1*/
  • /*2*/
  • /*3*/
  • /*5*/
  • /*6*/
  • /*7*/
  • /*8*/
  • /*9*/
  • /*10*/
  • /*13*/
  • /*15*/
  • /*16*/
  • /*17*/
  • /*13*/
  • /*15*/
  • /*16*/
  • /*17*/

Location :Cape Town, Western cape

Date: Under construction

Equity Studio Pty Ltd were appointed by the Provincial Department of Public Works in association with Jakupa Architects and Urban Planners in a (30% and 70%) split. The appointment primarily entails restoring the failing fascade and adding value to the ground floor through innovative urban design.

The greatest design challenges are to deal with the waste material being generated. It was decided that the recycling of material is crucial. The design solution manipulates the ground plane and uses the waste material as fill where the rubble will be used in gabien structures and loose stacked “stone” walls elements. READ MORE

For more info Download project Pdf with Floorplans:
Read more about our Philosophy